Det er ok at drømme højt (og måske fejle)

Man har et standpunkt til man tager et nyt og det er ikke så lang tid siden at jeg startede bloggen her, med det forbehold, at det kun var for sjov. Og undskyld der har jeg nok ikke været helt ærlig…

I hvert tilfælde ikke overfor mig selv, for hver gang jeg laver indhold til dig, så håber jeg virkelig at det er brugbart for dig.

Jeg har faktisk et inderligt ønske om at nogle eller bare en enkelt får lidt med fra hvert eneste indlæg som giver dem værdi. Enten fordi du et kort øjeblik er blevet underholdt (med lidt mere substans end visse andre steder) Eller at du har fået konkret inspiration til at flytte dig en lille bitte smule – til et bedre sted for dig.

Derfor har bloggen fået en design make-over og jeg har formuleret nogle tanker til mig selv om med hvilket formål jeg fortsat bruger min tid herinde.

For jeg er længe ude over at lære basic WordPress. Takket være et skønt start-up projekt, som jeg har fået lov til at være en del af, har jeg finpudset mine WP skills lidt mere end jeg har haft mulighed for her på bloggen.

Resultatet kan du se her på wheeley.dk og forhåbentligt drøner vi allesammen snart rundt på en footbike i Vejle og bliver klogere på byen samtidig.

Oplevelsen har gjort mig klogere på min passion. Både igennem selve det grafiske arbejde med siden, men i særdeleshed pga. den skønne kvinde bag projektet. Hun har formået at rykke mig lidt ud af comfortzonen og har på den måde faciliteret nogle aha-oplevelser. Det har i den sammenhæng været en gave for mig at være arbejdsløs og have tiden til at fordybe mig i at finde vej til drømmene.

Til at starte med da jeg lavede bloggen, troede jeg faktisk at det flow og den glæde jeg oplevede i arbejdet primært handlede om den grafiske udfordring, men i arbejdet med Wheeley siden har jeg oplevet, at det kun er en lille del af det jeg brænder for.

NOTT as USUAL giver mig en helt anden oplevelse af arbejdsglæde.

At be the change i mit eget liv fylder mig med mod og lyst til at være den jeg er og gøre det jeg er god til. Ved at dokumentere mine egne små bitte fremskridt her, til gavn for andre, giver siden mig mulighed for noget af det, som jeg brænder så inderligt for. Nemlig at producere værdibaseret, ærligt og meningsfyldt indhold og formidle det smukt og indbydende.

Så jeg drømmer faktisk om at kunne blive ved med at lave kvalitets indhold til dig og tjene penge på det. I min drømmeverden kunne jeg leve af det,  men her til at starte med er det fint med lidt håndører, så jeg føler at tiden er mere produktiv. Well there I said it – out loud and online for the world to know. Wow

Jeg ved virkelig ikke, hvorfor jeg har så svært ved at sige den slags højt, kender du det? Måske er det fordi, man så for alvor kan kan kalde det en fiasko, hvis det ikke lykkedes? Jeg ved det ikke og det er OK. Jeg ved hellere ikke præcis, hvordan jeg skal komme i land med min drøm,  det er også OK. For det er jo faktisk helt OK, at man ikke ved det hele.

Mama Wheeley er nemlig også i proces med at få mig til at indse, at man ikke behøver at have alle svarene inden man kaster sig ud i noget. Og jeg ved godt hun har ret, for ellers fandtes denne side slet ikke.  Nogen gange skal man bare turde at sige tingene højt og turde spørge – der er masser af mennesker derude, som ved meget mere end dig selv (altså det vidste jeg jo godt) Det er jeg så personligt arbejder på er,  at turde spørge dem, for langt de fleste af dem vil faktisk gerne svare… og de fleste af dem synes faktisk heller ikke at jeg stiller dumme spørgsmål. Måske kan du også lære noget af at spørge eller sige højt hvad det du gerne vil have eller drømmer om, for så er det nok i virkeligheden noget nemmere for omverdenen at hjælpe dig til at opnå det.

Fordi jeg nu har sagt det højt, er der heller ingen vej udenom at handle på det og derfor har jeg truffet et valg om siden her.

Den vil fremover indeholde reklamer. Det bliver første step for mig, på vej mod mit mål. Jeg vælger selv hvem jeg vil samarbejde med og jeg tjener en slags kommission, hvis du køber noget efter at du har trykket på et af mine links – det kaldes affiliate marketing og er den måde jeg bedst kan styre hvad jeg vil reklamere for.

Varen bliver ikke dyrene for dig og jeg vil kun linke til noget, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for. Reklamer kan komme i form af tekstlinks på produkter eller hjemmesider , når det er tilfældet skal jeg nok gøre dig opmærksom på det (REKLAME) eller de kan være mere markante som denne:

REKLAME:

Jeg ved jo desværre ikke om det skræmmer dig væk, men jeg håber virkelig at du kommer igen alligevel. Jeg ved heller ikke om jeg kommer til at tjene en rød reje på det, men jeg har spurgt nogen til råds og de mener at det er en mulighed 😉 Så nu prøver jeg.  Skulle det fejle, tjaa, så pyt –  mon ikke jeg som minimum lærer et eller andet undervejs.

Hvis du bliver hængende på trods af reklamer, så lover jeg til gengæld at gøre mit ypperste for at formidle min vej mod hverdagsminimalisme, et enklere liv, mere bæredygtighed, mere glæde i hverdagen med børn og på budget..

Kh. Trine

P.S: Og lad nu være med at købe noget bare fordi du ser en reklame for det – se linket som serviceinfo, hvis du alligevel stod og manglede noget af det du kan klikke på. Please smid en kommentar, hvis du forsvinder herfra for altid pga. reklamerne…

Tak fordi du læser med.

 

Del gerne hvis du vil inspirere andre:

Jeg vil altid gerne høre fra dig, så don't be shy: