Hello world! – Jeg er arbejdsløs…

Jeg hedder Trine og er arbejdsløs…

Så er vi ligesom igang.

Ovre på LinkedIn søger jeg nye udfordringer og på Facebook nyder jeg min nyfundne frihed, der er ingen af delene der er forkerte, men det er heller ikke hele sandheden. For jeg er også, på godt dansk, blevet fyret. Det kan man godt omskrive på alle mulige måder, så det lyder pænere, men jeg er er sådan en som faktisk godt kan lide at kalde en skovl for en skovl.

Det har sendt mig ud på en rejse, som jeg ikke ved hvor ender og jeg har brugt lang tid på tankerne der følger med. At rejse er at leve siger de! Åh, jo, jo, men de fleste af os, kan nu altså bedst lide selv at bestemme hvor og hvornår… og man kan altså godt få sådan lidt en krise over at blive kastet ud i gummibåd midt ude i Stillehavet helt alene, også selv om man måske i al hemmelighed havde drømt om jordomsejling og idylliske sydhavsøer..

Men nu er jeg altså endelig blevet klar til afgang, på min egen rejse. Det bliver til fods, et skridt af gangen, for jeg ved stadig ikke hvor jeg skal hen, men lige nu er jeg gået på legepladsen – min egen online en af slagsen. Jeg håber I vil læse og lege med her. Det bliver på godt og ondt, det bliver ærligt og det bliver helt sikkert interessant – i hvert fald for mig.

Heldigvis er jeg nemlig meget mere end arbejdsløs – jeg er dreamer, grafiker, æstetiker, mor, kæreste, hobby hækler og strikker. Jeg elsker at skrive og har ry for at være en god formidler. Her på bloggen vil jeg lege mig frem til nye færdigheder indenfor mit fag, eksperimentere og forhåbentlig genfinde glæden ved det grafiske – jeg vil også øve mig på det der med at sige Hello world – her er jeg! Jeg er faktisk rimelig dygtig og jeg har masser af byde på. For shit det synes jeg bare er svært!

Måske fordi jeg har glemt mig selv lidt – i iveren efter at gøre det godt og passe ind, i den den branche som jeg startede ud med at elske – for jeg elsker lækre tekstiler, prints, glittede sider i de nyeste magasiner, trends og alt det andet inspirerende og smukke, der hører til fashion industrien. I virkeligheden er der nok bare lidt for lidt Imagine (Smuk sang med John Lennon, for dem der er for unge til at vide det), til at jeg finder mig rigtig godt til rette der.

Kender I det der med at have forfulgt en passion lidt for langt væk fra kernen i en selv? At kigge sig selv i spejlet og være nød til at gøre nogle indrømmelser? Det er helt sikkert åbenlyst for dem der kender én godt, men man kunne godt selv tænke sig at det var anderledes, for at passe ind i det billede man drømmer om. Her kommer det – det nok banalt, men alligevel lidt svært for mig at sige højt:

 • Jeg foretrækker fodformede frem for stiletter – anyday!
 • Jeg synes de fleste fashion shows er lidt for meget – vis mig hellere noget jeg tage på i Brugsen.
 • Jeg foretrækker pariserbøf frem for en perlespeltsalat.
 • Og jeg vil hellere luge have end at lægge make-up.

There, I said it – hvis I ikke er blevet skræmt væk endnu, så håber jeg I kigger forbi en anden gang.  En legeplads er bare lidt sjovere hvis man har selskab, så giv endelig en kommentar med på vejen (undtaget hvis det er noget om kommaer 😉 )

Kh. Trine

P.S. Forresten har det taget mig virkelig lang tid at tage mig mod til at poste dette indlæg, det skulle jo helst være lige skabet – haha, så meget for at kalde det en legeplads, men nu har jeg husket mig selv på: DET ER BARE FOR SJOV – og om at øve sig på at nøjes med godt nok, men meget mere om det en anden gang.

Del gerne hvis du vil inspirere andre:

15 tanker om “Hello world! – Jeg er arbejdsløs…

   1. Hej igen Iben
    Det ser ud til at du kan scrolle dig lidt længere ned på siden og vinge af i boksen ‘Giv besked om nye indlæg via e-mail’
    Vil du ikke give lyd næste gang jeg poster om det virker? Hvis du altså har lyst.
    Kh. Trine

 1. Søde Trine, hvor er det fedt du kaster dig ud i det her! Jeg håber det kommer til at give dig alt det du håber på -og lidt mere.
  Du har en følger i mig
  Knus fra Mette

  1. Af hjertet tak, Mette og det er så skønt at du giver dig tid til at skrive.
   Ved ikke præcist hvad jeg håber på, men lige nu synes jeg det er en sjov måde at træne mine skills på.
   Knus til dig, Trine

 2. Super godt skrevet Trine,- dejligt forfriskende med et hudløst ærligt og uhøjtideligt blogindlæg med indhold om reall life:) Jeg glæder mig til at følge med herinde 🙂 K h Kristina Krogh

  PS glæder mig ligeledes til at vi ses i reall life inden længe;)

  1. 1000 tak, hvor bliver jeg dog glad for alle jeres søde ord. Det er altså SÅ fedt at høre at det man skriver giver mening for andre end en selv. Og i lige måde – vi skal bare have det så sjooovt!
   Kh. Trine

 3. Du er så sej Trine. Spændende at følge hvad du videre finder på.

  Måtte lige grine lidt over vis mig heller noget jeg kan tage på i Brugsen

  1. Mange gange tak – håber jeg kan ryste mere interessant stof ud af ærmet.
   Og ja selvom catwalken og trend analyserne er fyldt med fantastisk inspiration til at lege med sin garderobe er der desværre ret meget af det der ville falde pænt meget ved siden af god Brugs stil
   Kh. Trine

Jeg vil altid gerne høre fra dig, så don't be shy: