• Flair for det digitale

    Jeg er nysgerrig og lærenem, så det jeg ikke har prøvet før kan jeg vel nok lære…

  • Grafisk design i blodet

    Jeg brænder for at skabe, visualisere og er æstetiker – det gør mig i godt humør når farver og mønstre går op i en højere enhed.

  • Passioneret garn elsker.

    Når der skal kobles af, går det bedst garn mellem fingrene –  strik, hækling eller et punch needle projekt.

Hele mit arbejdsliv har jeg nydt at formidle min viden – allerede fra da jeg startede som mediegrafiker elev bestod en stor del af mit job i at undervise designere i kreativ brug af computerprogrammer, siden har jeg undervist internt i en virksomhed i Navision og efterfølgende i strik og hækling på et aftenkursus i AOF regi. Hos G-uld.dk har jeg også fundet vej til farvegryderne, når kursisterne skulle have en hjælpende hånd til plantefarvningen.

Så undervisning er mit hjertebarn og derfor arrangerer jeg nu workshops i strik og hækling til alle dem som skal have et lille skub for at komme igang med disse herlige håndarbejder. Lige nu øver jeg mig ihærdigt på needle punching, så også det kan komme på programmet.

Hold øje her på siden om efter kommende arrangementer. Eller kontakt mig gerne på trinegd@hotmail.com eller 60624286 hvis du kan samle en flok garn glade mennesker der gerne vil igang.